Hei, kuinka voimme auttaa sinua?

Missä tilaukseni on?

Tilaukset käsitellään varastollamme viipymättä. Tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä kolmen arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta.

Jos tuotteesi sisältää jälkitoimitettavan tuotteen lähetetään se erikseen mainittuna ajankohtana. Mikäli jälkitoimitettavat tuotteet ovat saapumassa varastollemme muutaman päivän kuluessa tilauksen tekemisestä toimitamme koko tilauksesi yhtenä lähetyksenä.

Tilauksen toimitus kestää yleensä 1-3 arkipäivään siitä kun se on noudettu varastoltamme. Toisinaan kuljtusyhtiöillä saattaa olla ruuhkaa, ja tilauksen toimitus voi tästä syystä kestää pidempään. Suosittelemme tässä tapauksessa olemaan ensisijaisesti yhteydessä kuljetusyhtiöön, jotta saat kysyttyä tilauksen tarkemmasta sijainnista. Voit tietysti myös olla yhteydessä meihin aina jos sinua askarruttaa jokin tilaukseesi liittyen.

Saat sähköpostiisi myös seurantanumeron, jolla voit seurata pakettisi kulkua.

Onko tilaukseni lähetetty?

Saat ilmoituksen sähköpostiisi kun tilauksesi on matkalla.

Voinko tehdä muutoksia tilaukseeni?

Voit poistaa tilauksestasi tuotteita tai lisätä tuotteita tilauskellesi, mikäli tilauksesi tila on käsittelyssä. Tilauksesi tilan näet omilta sivuiltasi. Jos et ole rekisteröitynyt asiakkaaksi voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun (bark@bobbi.fi) muutosten tekemiseksi.