Hei, kuinka voimme auttaa sinua?

Oma tili

Rekisteröitymällä asiakkaaksi saat salalsanalla suojatun oman tilin, jossa voit seurata tilauksiisi liittyviä tietoja kuten, tilauksesi etenemistä, peruutuksia, palautuksia, omia listojasi ja kerrytät itsellesi rahan arvoisia bobbi bointseja, joita voit käyttää kassalla maksaessasi ostoksia.

Omat listani

Voit tallentaa tuotteita toivelistaasi myöhempiä tilauksia varten. Omia listoja voit selata omilla asiakassivuillasi. Jos et ole rekisteröitynyt asiakas tallentamasi tuotteet säilyvät toivelistassa mikäli olet hyväksynyt evästeet.

Tilauksen tiedot

Voit tilauksesi yhteydessä rekisteröityä asiakkaaksi, jolloin saat helposti tietoa tilauksistasi asiakastilisi omilta sivuilta. Omilla sivuilta löydät tietoa tilauksista, peruutuksista ja palautuksista.

Missä tilaukseni on?

Tilaukset käsitellään varastollamme viipymättä. Tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä kolmen arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta.

Jos tuotteesi sisältää jälkitoimitettavan tuotteen lähetetään se erikseen mainittuna ajankohtana. Mikäli jälkitoimitettavat tuotteet ovat saapumassa varastollemme muutaman päivän kuluessa tilauksen tekemisestä toimitamme koko tilauksesi yhtenä lähetyksenä.

Tilauksen toimitus kestää yleensä 1-3 arkipäivään siitä kun se on noudettu varastoltamme. Toisinaan kuljtusyhtiöillä saattaa olla ruuhkaa, ja tilauksen toimitus voi tästä syystä kestää pidempään. Suosittelemme tässä tapauksessa olemaan ensisijaisesti yhteydessä kuljetusyhtiöön, jotta saat kysyttyä tilauksen tarkemmasta sijainnista. Voit tietysti myös olla yhteydessä meihin aina jos sinua askarruttaa jokin tilaukseesi liittyen.

Saat sähköpostiisi myös seurantanumeron, jolla voit seurata pakettisi kulkua.

Onko tilaukseni lähetetty?

Saat ilmoituksen sähköpostiisi kun tilauksesi on matkalla.

Voinko tehdä muutoksia tilaukseeni?

Voit poistaa tilauksestasi tuotteita tai lisätä tuotteita tilauskellesi, mikäli tilauksesi tila on käsittelyssä. Tilauksesi tilan näet omilta sivuiltasi. Jos et ole rekisteröitynyt asiakkaaksi voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun (bark@bobbi.fi) muutosten tekemiseksi.