Hei, kuinka voimme auttaa sinua?

Viallisen tuotteen palauttaminen

Viallisen tuotteen voi palauttaa myös palautusajan jälkeen. Nämä palautukset käsitellään tapauskohtaisesti, ota yhteyttä asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@bobbi.fi).

Olen jo ehtinyt käyttää tuotetta jonka palautan, voinko palauttaa?

Palautettavan tuotteen tulee lähtökohtaisesti olla käyttämätön ja myynti kuntoinen. Mikäli tuotetta on jo ehditty käyttää, niin vähennämme palautettavan tuotteen ostohinnasta sen arvon alenemisesta. Palautus on tehtävä viimeistään 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamaisesta. Palautusoikeus ei koske ruokia tai mittatilauksena teetettyjä tuotteita, ruokia tai hygieniatuotteita.

Onko palautettavat tuotteet pakko palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa?

Ei ole. Bobbi.fi ei vastaa palautukseen tarvittavien pakkausmateriaalien kustannuksesta, ja siksi suosittelemme palauttamaan tuotteet alkuperäisessä pakkauksessa.

Miten palautan tilaukseni?

Jos haluat palauttaa osan tai koko tilauksesi ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse (asiakaspalvelu@bobbi.fi) niin ohjeistamme sinulle kuinka voit palauttaa tuotteen. Kaikki palautusilmoitukset tulee tehdä sähköpostitse.

Suosittelemme pakkaamaan palautettavat tuotteet samaan pakkaukseen, mikäli palautettava tuote on särkyvä suosittelemme kiinnittämään erityistä huomiota tuotteen pakkaamiseen, jotta se säilyy ehjänä kuljetuksen ajan.

Voit tehdä ilmoituksen palautuksestasi omilla sivuillasi, jos haluat seurata palautukesi kulkua. Palautuksesi käsitellään kun palautus on vastaanotettu varastollemme. Maksu palautuu samaa maksutapaa käyttäen palautuksen käsittelyn jälkeen. Maksun palautuminen kestää noin 2-7 arkipäivää.

Kuinka peruutan tilaukseni?

Voit peruuttaa tilauksesi omalta tililtäsi, jos tilauksen tila on vielä käsittelyssä. Valitse omalta tililtäsi tilaukset ja peruuta osa tilauksesta tai tilaus kokonaan.