Hei, kuinka voimme auttaa sinua?

Mitä tilauksen toimitus maksaa?

Tilauksen toimituskulut riippuvat valitsemastasi toimitustavasta. Toimitusmaksu vaihtelee 5,90€ – 15,90€ välillä, mikäli tilauksesi summa on yli 89,00 € on toimitus ilmainen. Alla toimituskulut eriteltyinä:

-DB Schenker 5,90 €
-Matkahuolto lähellä paketti 7,90 €
-Posti 7,90 €
-Posti pikapaketti 11,90 €
-Kotiinkuljetus 15,90 €

Toimitustavat

Voit valita itsellesi sopivimman toimitustavan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupasta tilatut tuotteet voidaan toimittaa Postin, Matkahuollon tai DB Schenkerin kautta sinua lähimpään toimipisteeseen. Toimitamme tuotteita tällä hetkellä Euroopan sisällä. Muihin Euroopan maihin toimittaessa toimituskulu 15 €.

Missä tilaukseni on?

Tilaukset käsitellään varastollamme viipymättä. Tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä kolmen arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta.

Jos tuotteesi sisältää jälkitoimitettavan tuotteen lähetetään se erikseen mainittuna ajankohtana. Mikäli jälkitoimitettavat tuotteet ovat saapumassa varastollemme muutaman päivän kuluessa tilauksen tekemisestä toimitamme koko tilauksesi yhtenä lähetyksenä.

Tilauksen toimitus kestää yleensä 1-3 arkipäivään siitä kun se on noudettu varastoltamme. Toisinaan kuljtusyhtiöillä saattaa olla ruuhkaa, ja tilauksen toimitus voi tästä syystä kestää pidempään. Suosittelemme tässä tapauksessa olemaan ensisijaisesti yhteydessä kuljetusyhtiöön, jotta saat kysyttyä tilauksen tarkemmasta sijainnista. Voit tietysti myös olla yhteydessä meihin aina jos sinua askarruttaa jokin tilaukseesi liittyen.

Saat sähköpostiisi myös seurantanumeron, jolla voit seurata pakettisi kulkua.