Joululahja koiralle

Alkaen 6,9 €

Tilaa omalle tai ystävän koiralle lahja jouluksi!

Halutessasi paketoimme lahjan valmiiksi, ja lähetämme sen suoraan lahjan saajalle. Jos haluat, että lähetämme lahjan suoraan lahjan saajalle kirjoitathan toimitusosoitteeksi lahjan saajan osoitteen. Muussa tapauksessa lahja lähetetään sinulle.

Lahja paketoidaan lahjapaperiin, ja sen ympärille laitetaan lahjanarua, joka tulee ottaa pois ennen kun lahja annetaan koiralle. Mikäli koiran annetaan leikkiä lahjanarun kanssa, valvothan koiraa tarkasti.

Lahjan sisällä on juuri sinun valitsemat tuotteet aina ulkoilusta leluihin ja herkkuihin.

Kaulapanta
Valitse haluamasi kaulapanta pakettiin. Voit valita pakettiin, joko Rukan ihanan punaisen klassikko pannan tai Dashin useista väreistä sopivan. Kaulapantojen koot: XS: 20 - 30 cm (koiran paino alle 10 kg) S: 30 - 40 cm (koiran paino alle 30 kg) M: 30 - 50 cm (koiran paino alle 50 kg) L: 45 - 70 cm (koiran paino alle 70 kg)
Määrä:-+
Talutin
Valitse haluamasi talutin pakettiin mukaan. Dashi taluttimen pituus on 120 cm ja Rukka taluttimen pituus säädettävissä 125-200cm.
Määrä:-+
Lelu
Valitse pakettiin haluamasi lelu. Jos lahjan saaja on kova tuhoaja, niin suosittelemme leluksi Triangle Tug puru-/vetolelua tai Twist Toss palloa/aktivointilelua. Pienelle rodulle suosittelemme Twist Toss lelua pienessä koossa. Jos taas lahjan saaja rakastaa pehmeitä paketteja, suosittelemme ihania pehmoleluja - Henryä tai Mallea.
Määrä:-+
Herkku
Lisää lahjaan haluamasi herkku. Kaikki Moments herkut ovat hypoallergeenisia, eivät sisällä viljaa tai lisäaineita. Jokaisen namin pääraaka-ainetta on 70 %. Namit ovat puolikosteita, helposti puolitettavissa ja äärettömän herkullisia koirien mielestä!
Määrä:-+
Hoitotuote
Haluaisitko lisätä lahjaan hyödyllisen hoitotuotteen? Valitse alla olevista sopiva vaihtoehto.
Määrä:-+
Kakkapussit
Valitse mukaan vielä käytännölliset kakkapussit. Näitä tarvitsee jokainen koiraihminen!
Määrä:-+
Paketointi
Haluatko, että paketoimme lahjasi? Tästä ei koidu sinulle lainkaan lisäkuluja.
Joululahja koiralle

Alkaen 6,9 €