Hei, kuinka voimme auttaa sinua?

Viallisen tuotteen palauttaminen

Viallisen tuotteen voi palauttaa myös palautusajan jälkeen. Nämä palautukset käsitellään tapauskohtaisesti, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Olen jo ehtinyt käyttää tuotetta jonka palautan, voinko palauttaa?

Kyllä voit. Palautus on tehtävä viimeistään 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamaisesta. Mikäli tuotetta on jo ehditty käyttää, niin vähennämme palautettavan tuotteen ostohinnasta sen arvon alenemisesta.

Onko palautettavat tuotteet pakko palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa?

Ei ole. Bobbi.fi ei vastaa palautukseen tarvittavien pakkausmateriaalien kustannuksesta ja siksi suosittelemme palauttamaan tuotteet alkuperäisessä pakkauksessa.

Miten palautan tilaukseni?

Voit palauttaa osan tai koko tilauksesi samassa paketissa, jossa vastaanotit sen. Liimaa tilauksesi mukana tullut palautustarra pakettiin, sulje paketti huolella ja palauta samaan toimipisteeseen, josta olet noutanut paketin.

Voit tehdä ilmoituksen palautuksestasi omilla sivuillasi, jos haluat seurata palautukesi kulkua.

Kuinka peruutan tilaukseni?

Voit peruuttaa tilauksesi omalta tililtäsi, jos tilauksen tila on vielä käsittelyssä. Valitse omalta tililtäsi tilaukset ja peruuta osa tilauksesta tai tilaus kokonaan.

Oma tili

Rekisteröitymällä asiakkaaksi saat salalsanalla suojatun oman tilin, jossa voit seurata tilauksiisi liittyviä tietoja kuten, tilauksesi etenemistä, peruutuksia, palautuksia, omia listojasi ja kerrytät itsellesi rahan arvoisia bobbi bointseja, joita voit käyttää kassalla maksaessasi ostoksia.

Omat listani

Voit tallentaa tuotteita toivelistaasi myöhempiä tilauksia varten. Omia listoja voit selata omilla asiakassivuillasi. Jos et ole rekisteröitynyt asiakas tallentamasi tuotteet säilyvät toivelistassa mikäli olet hyväksynyt evästeet.

Tilauksen tiedot

Voit tilauksesi yhteydessä rekisteröityä asiakkaaksi, jolloin saat helposti tietoa tilauksistasi asiakastilisi omilta sivuilta. Omilla sivuilta löydät tietoa tilauksista, peruutuksista ja palautuksista.

Missä tilaukseni on?

Tilauksen toimitus kestää yleensä 1 - 5 arkipäivää, riippuen valitsemastasi toimitustavasta. Toimitusaika lasketaan siitä kun olet saanut sähköpostiisi ilmoituksen tilauksesi lähettämisestä. Saat sähköpostiisi myös seurantanumeron, jolla voit seurata pakettisi kulkua.

Onko tilaukseni lähetetty?

Saat ilmoituksen sähköpostiisi kun tilauksesi on matkalla.