Moikka, kuinka voimme auttaa sinua?

Asiakaspalvelu on avoinna tiistaista-perjantaihin puhelimitse ja sähköpostitse klo 9 – 17. Sivun lopussa on yhteydenottolomake, jolla voit ottaa helposti yhteyttä asiakaspalveluun.

Alta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. 

Mitä tilauksen toimitus maksaa?

Tilauksen toimituskulut riippuvat valitsemastasi toimitustavasta. Toimitusmaksu vaihtelee 4,9€-14,9€ välillä, mikäli tilauksesi summa on yli 79 € on toimitus ilmainen. Alla toimituskulut eriteltyinä:

-Posti 4,9 €
-DB Schenker 6,9 €
-Matkahuolto lähellä paketti 6,9 €
-Posti pikapaketti 9,9 €
-Kotiinkuljetus 14,9 €

Toimitustavat

Voit valita itsellesi sopivimman toimitustavan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupasta tilatut tuotteet voidaan toimittaa Postin, Matkahuollon tai DB Schenkerin kautta sinua lähimpään toimipisteeseen. Toimitamme tuotteita tällä hetkellä ainoastaan Suomeen (myös Ahvenanmaalle).

Viallisen tuotteen palauttaminen

Viallisen tuotteen voi palauttaa myös palautusajan jälkeen. Nämä palautukset käsitellään tapauskohtaisesti, ota yhteyttä asiakaspalveluun (bark@bobbi.fi).

Olen jo ehtinyt käyttää tuotetta jonka palautan, voinko palauttaa?

Kyllä voit. Palautus on tehtävä viimeistään 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamaisesta. Mikäli tuotetta on jo ehditty käyttää, niin vähennämme palautettavan tuotteen ostohinnasta sen arvon alenemisesta. Palautusoikeus ei koske ruokia tai mittatilauksena teetettyjä tuotteita.

Onko palautettavat tuotteet pakko palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa?

Ei ole. Bobbi.fi ei vastaa palautukseen tarvittavien pakkausmateriaalien kustannuksesta, ja siksi suosittelemme palauttamaan tuotteet alkuperäisessä pakkauksessa.

Miten palautan tilaukseni?

Voit palauttaa osan tai koko tilauksesi samassa paketissa, jossa vastaanotit sen. Liimaa tilauksesi mukana tullut palautustarra pakettiin, sulje paketti huolella ja palauta samaan toimipisteeseen, josta olet noutanut paketin. Jos sinulla ei ole palautustarraa ole yhteydessä asiakaspalveluumme (bark@bobbi.fi) niin ohjeistamme miten voit palauttaa tuotteen.

Voit tehdä ilmoituksen palautuksestasi omilla sivuillasi, jos haluat seurata palautukesi kulkua.

Kuinka peruutan tilaukseni?

Voit peruuttaa tilauksesi omalta tililtäsi, jos tilauksen tila on vielä käsittelyssä. Valitse omalta tililtäsi tilaukset ja peruuta osa tilauksesta tai tilaus kokonaan.

Oma tili

Rekisteröitymällä asiakkaaksi saat salalsanalla suojatun oman tilin, jossa voit seurata tilauksiisi liittyviä tietoja kuten, tilauksesi etenemistä, peruutuksia, palautuksia, omia listojasi ja kerrytät itsellesi rahan arvoisia bobbi bointseja, joita voit käyttää kassalla maksaessasi ostoksia.

Omat listani

Voit tallentaa tuotteita toivelistaasi myöhempiä tilauksia varten. Omia listoja voit selata omilla asiakassivuillasi. Jos et ole rekisteröitynyt asiakas tallentamasi tuotteet säilyvät toivelistassa mikäli olet hyväksynyt evästeet.

Tilauksen tiedot

Voit tilauksesi yhteydessä rekisteröityä asiakkaaksi, jolloin saat helposti tietoa tilauksistasi asiakastilisi omilta sivuilta. Omilla sivuilta löydät tietoa tilauksista, peruutuksista ja palautuksista.

Yhteydenottolomake

Ota yhteyttä asiakaspalveluun alla olevalla lomakkeella. Saat vastauksen sähköpostiisi kahden arkipäivän sisällä.

  OHJEET & EHDOT

  Tältä sivulta löydät ehdot ja vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

  Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun

  044 788 7022

  bark@bobbi.fi

  Suosituimmat tuotteet