Palauttaminen ja peruuttaminen

Bobbi.fi -verkkokaupan kuluttaja-asiakkailla on 14 vrk peruutusoikeus (ei koske ruokia tai mittatilauksena teetettyjä tuotteita) valitsemiensa tuotteiden tai koko tilauksen osalta. Peruutusoikeus alkaa siitä päivästä kun tuote on vastaanotettu. Tuote tulee palauttaa viimeistään 14 vrk kuluttua palautusilmoituksen tekemisestä.

Jos haluat palauttaa osan tai koko tilauksen, niin otathan yhteyttä: bark@bobbi.fi. Lähetämme sinulle ohjeet palautuksen tekoa varten. Palautus on maksullinen. Palautuksesta veloitamme 6,90 €. Huomaathan, että noutamatta jätetty lähetys ei ole palautus. Noutamatta jätetystä paketista veloitamme 10 € käsittelykulun.

Palautamme kaikki saadut suoritukset koskien peruutettua tilausta viipymättä viimeistään 14 vrk kuluttua palautetun tuotteen vastaanottamisesta. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jolla tuote on alunperin maksettu.

Bobbilla on oikeus kuitenkin pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes Bobbi on saanut peruutetun tuotteen takaisin tai kunnes asiakas on osoittanut lähettäneensä tuotteen takaisin. 

Asiakkaalla on huolenpitovastuu vastaanottamastaan tuotteesta. Asiakas on vastuussa aina tuotteen täyteen hintaan saakka sellaisesta tuotteen arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. 

Yhteydenottolomake

Ota yhteyttä asiakaspalveluun alla olevalla lomakkeella. Saat vastauksen sähköpostiisi kahden arkipäivän sisällä.

    OHJEET & EHDOT

    Tältä sivulta löydät ehdot ja vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

    Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun

    asiakaspalvelu@bobbi.fi

    Suosituimmat tuotteet