Toimitus ja maksaminen

Toimitus

Pyrimme toimittamaan tilatut tuotteet mahdollisimman nopeasti. Bobbin loppuunmyynti on alkanut ja kasvaneen tilausmäärän vuoksi toimituksissa voi olla viivettä.

Maksaminen

Tuotteet ja niiden mahdolliset toimitustavat maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassamme on käytössä Checkout Finlandin monipuoliset maksutavat.

Pankkimaksut

Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat MobilePay, Pivo, Siirto ja Masterpass ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat Collector, Jousto, AfterPay ja OP Lasku. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille. Jousto tarjoaa laskuvaihtoehdon yli 20 € tilauksiin ja OP Lasku on käytettävissä yli 50 € tilauksiin.

Yhteydenottolomake

Ota yhteyttä asiakaspalveluun alla olevalla lomakkeella. Saat vastauksen sähköpostiisi kahden arkipäivän sisällä.

    OHJEET & EHDOT

    Tältä sivulta löydät ehdot ja vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

    Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun

    bark@bobbi.fi