Koiranvaatteet

Bobbin koiranvaate valikoimasta löydät mukavat ja tyylikkäät vaatteet koiralle jokaiseen vuodenaikaan ja tilaisuuteen. Sadetakit suojaavat kurakeleillä vaikka koirasi ei turkkinsa puolesta vaatetusta tarvitsisikaan. Osa koirista tarvitsee lämmikettä vuoden kylmimpään aikaan ja sitä varten Bobbista löytyy laadukkaita ja trendikkäitä koiran talvitakkeja. Koiran hupparit sopivat jokaiseen vuodenaikaan ja esimerkiksi sadetakin alle tuomaan lämmitystä viileneviin syyspäiviin. 

Bobbin valikoimasta löytyy vaatteita kaiken kokoisille koirille, xs koot kaikkein pienimmille, kuten chihuahualle ja muille toy koirille, sekä l ja xl koot kaikkein suurimmille. L koko on joissain koiran vaatteissa suurin koko, mutta siitä huolimatta on sopiva myös jätti rotuisille koirille. Katso vaatteiden mitat kokotaulukosta, niin osaat valita koirallesi sopivan koon.

Juhlallisiin tilaisuuksiin tai ihan vaan arkikäyttöön löytyy laaja valikoima koiran rusetteja, jotka sopivat niin tyttökoirille, kuin poikakoirillekkin. Rusetit on helppo kiinnittää mihin tahansa kaulapantaan. Rusettien kuoseihin myydään myös yhteensopivia kaulapantoja.

Koirien vaatevalikoima vaihtuu sesongeittan ja uutuuksista ilmoitamme facebook ja instagram tilillämme. Seuraa meitä somessa, niin pysyt ajantasalla koiran vaate ja asuste uutuuksista.

Näytetään kaikki 14 tulosta