Koiran asuminen

Koiran asumiseen liittyvät tuotteet, kuten koiran pedit, ruokakupit ja ruokakupin alustat, sekä sisäsiisteyteen liittyvät tuotteet löydät Bobbin valikoimasta. Koiran ruokakupit ja pedit kannattaa valita koiran mieltymysten ja tarpeiden mukaan.

Koira nukkuu suurimman osan vuorokaudesta ja siksi pedin valintaan kannattaakin kiinnittää erityistä huomiota. Myös koiran ruokinta tarpeissa on eroja kokoon, kuonon malliin, korvien pituuteen tai syömis nopeuteen liittyvissä asioissa ja siksi myös koiran ruokakupin hankinta kannattaa tehdä koiran tarpeet huomioiden. Osa koirista ruokailee sotkuisasti ja yksinkertainen arkea helpottava ruokailutarvike on koiran ruokakupin alusta. Bobbista löydät kumisia ruokakupinalustoja, jotka on helppo pestä vaikka astianpesukoneessa ja luistoneston vuoksi se pitää ruokakupit paikoillaan.

Lue käyttäjien kokemuksia tuotteistamme Instagram sivuiltamme @bobbibarks tai Facebook sivuiltamme. Osassa tuotteista on asiakkaidemme tähtiarvostelut ja käyttökokemus tuotteesta.

Näytetään kaikki 45 tulosta

Best seller
14,90 23,90