Näytetään kaikki 19 tulosta

Koiran ruokakupit, ruokakupin alustat ja ruoan säilytys tuotteet ovat usein ensimmäisiä hankintoja, jotka uudet koiran omistajat tekevät. Koira oppii tunnistamaan ruoka-ajan lähestymisen ja se onkin usein koiralle paras aika päivästä. Osalle koirista tämä paras hetki päivästä on kuitenkin liian nopeasti ohi, kun ruoka on hotkaistu silmänräpäyksessä. Hotkijoita varten Bobbista löytyy Slow feeder -ruokakuppi, joka hidastaa syömis tahtia. Slow feederissä on uria, johon ruoka laitetaan ja koira joutuu näkemään enemmän vaivaa ruoan saamiseksi. Koiralle on mielekästä puuhata ruoan parissa hetki pidempään, pientä aktivointia ruokailun ohessa. 

Muita ruokailutarpeita on esimerkiksi ruokakuppien korkeus. Ruokakuppi on hyvä olla sellaisella korkeudella, ettei koiran tarvitse taittaa jalkojaan huonoihin asentoihin syödessä. Tämä korostuu varsinkin ikääntyvillä ja nivelvaivaisilla koirilla. Bobbista löydät korotetut ruokakupit eri kokoisille koirille.

Ruokailua helpottaa myös ruokakupin alustat, joissa on luistonesto ja kuppi pysyy paikoillaan koko ruokailun ajan. Ruokakupin alustat helpottavat ruokailualueen siistinä pitämistä, kun sotkut menevät alustalle ja alusta on helppo pestä juoksevan veden alla tai astianpesukoneessa.

Best seller
14,90 23,90