Hei, kuinka voimme auttaa sinua?

Asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin puhelimitse klo 9 – 17 ja sähköpostitse tavoitat klo 9 – 18. Sivun lopussa on yhteydenottolomake, jolla voit ottaa helposti yhteyttä asiakaspalveluun.

Alta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. 

Viallisen tuotteen palauttaminen

Viallisen tuotteen voi palauttaa myös palautusajan jälkeen. Nämä palautukset käsitellään tapauskohtaisesti, ota yhteyttä asiakaspalveluun (bark@bobbi.fi).

Olen jo ehtinyt käyttää tuotetta jonka palautan, voinko palauttaa?

Kyllä voit. Palautus on tehtävä viimeistään 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamaisesta. Mikäli tuotetta on jo ehditty käyttää, niin vähennämme palautettavan tuotteen ostohinnasta sen arvon alenemisesta. Palautusoikeus ei koske ruokia tai mittatilauksena teetettyjä tuotteita.

Onko palautettavat tuotteet pakko palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa?

Ei ole. Bobbi.fi ei vastaa palautukseen tarvittavien pakkausmateriaalien kustannuksesta, ja siksi suosittelemme palauttamaan tuotteet alkuperäisessä pakkauksessa.

Miten palautan tilaukseni?

Voit palauttaa osan tai koko tilauksesi samassa paketissa, jossa vastaanotit sen. Liimaa tilauksesi mukana tullut palautustarra pakettiin, sulje paketti huolella ja palauta samaan toimipisteeseen, josta olet noutanut paketin. Jos sinulla ei ole palautustarraa ole yhteydessä asiakaspalveluumme (bark@bobbi.fi) niin ohjeistamme miten voit palauttaa tuotteen.

Voit tehdä ilmoituksen palautuksestasi omilla sivuillasi, jos haluat seurata palautukesi kulkua.

Kuinka peruutan tilaukseni?

Voit peruuttaa tilauksesi omalta tililtäsi, jos tilauksen tila on vielä käsittelyssä. Valitse omalta tililtäsi tilaukset ja peruuta osa tilauksesta tai tilaus kokonaan.

Yhteydenottolomake

Ota yhteyttä asiakaspalveluun alla olevalla lomakkeella. Saat vastauksen sähköpostiisi kahden arkipäivän sisällä.

OHJEET & EHDOT

Tältä sivulta löydät ehdot ja vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun

044 788 7022

bark@bobbi.fi

Suosituimmat tuotteet