Bobbin tarina

Kaiken takana on nainen – niin on, Bobbinkin takana. Bobbin takana on Inka, pieni ja energinen vaaleaverikkö. Inka ei liiemmin tykkää viettää aikaa yksin, mutta kaikenlaiset lelut ja ulkoilu saavat ilon kuonoon.

Inka tykkää olla oman elämänsä fashionista ja kudottujen villapaitojen rinnalle olisi haukun siistiä saada hienoja vaatteita – vähän niinkuin ihmisotuksilla. Inka yritti etsiä näyteikkunoista sopivaa paitaa päällensä, takkia sadekelille tai töppösiä talvipakkasille, niitä kuitenkaan löytämättä. Olikin aika katsoa aidan toiselle puolelle – ja johan maailma kirkastui. Ei se nurmikko nyt vihreämpää ollut, mutta taatusti erilaista.

Nyt Inkan vaatekaappia koristaa yhteensopivat setit taluttimia, valjaita ja kaulapantoja – eri printti jokaiseen tilaisuuteen, rusetteja unohtamatta. Kaapista löytyy myös makeita vaatteita ja leluja, voisikin sanoa, että Inka on soluttautunut jo Alien Flex -jengiin.

Uutuuksia Inka tähystelee ulko-oven takana päivittäin, ja vainu on vienyt uusien ruokien pariin. Ehkä näemme kaupassa kohta koiranruokia? Se jää nähtäväksi!

Ota yhteyttä Inkaan,

bark@bobbi.fi