Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ekologisempaan suuntaan ja varmistamaan, että myytävät tuotteet on valmistettu kunnioittaen eläimiä ja ihmisiä eettisestä näkökulmasta.

Tästä syystä olemme tarkkoja tuotteista, jotka valitaan verkkokauppaan myyntiin. Yksi meille tärkeä asia uusien tuotteiden osalta on muun muassa muovin minimointi. Tällä hetkellä tuotteiden pakkausmateriaaleissa muovin käyttö on hyvin minimaalista, esimerkiksi valikoimamme leluissa tai kakkapusseissa ei ole käytetty muovia.

Pyrimme myös omalla toiminnallamme suosimaan mahdollisuuksien mukaan ilmastoystävällisiä menetelmiä. Pakkauksissa emme käytä lainkaan muovisia pakkauspusseja vaan suosimme kartonkia ja pahvia. Jos löydät paketistasi muovia suojana on se aina kierrätettyä muovia.

Ekologinen ja eettinen voi olla kaunista ja kestävää, sekä edullista. Pyrimme löytämään valikoimiimme koira-arkea helpottavia tuotteita, jotka eivät ole kertakäyttöisiä – heti rikki meneviä, vaan kestävät koiran leikeissä ja käytössä pidempään. Iso osa nahkaisista kaulapannoista ja pedeistämme on valmistettu käsityönä Englannissa ja jokaisella brändillä, joita verkkokaupassamme myydään, on arvojamme vastaavat toimintatavat. Tämän vuoksi ostaessasi Bobbilta tuet paitsi suomalaista pienyrittäjyyttä myös vastuullista toimintaa.

Bobbin tuotevalikoima rakennetaan yhdessä sinun kanssasi. Olemme avoimia uusille tuotteille ja brändeille. Saamme asiakkailta usein vinkkejä tuotteista, joita on todella hankala löytää, tai joita te haluaisitte löytää valikoimastamme. Nämä vinkit otamme aina ilolla vastaan ja ryhdymme toimiin löytääksemme ratkaisun ongelmaan.

Mielestämme koiran varusteet voivat tarjota käyttäjälleen sekä miellyttävän ulkonäön että hyvät käyttöominaisuudet.

Terkut,
Emilia Bobbilta
bark@bobbi.fi | 044 788 7022

Suosituimmat tuotteet