Kanta-asiakkaana saat enemmän

Liittymisalennus, kanta-asiakas tarjoukset ja BobbiBoints – kuulostaako kivalta? Liity BobbiPerheeseen ja hyödynnä edut!

Tilauksen yhteydessä sinulla on mahdollisuus rekisteröityä ja liittyä BobbiPerheeseen. Liittyessäsi BobbiPerheeseen, eli Bobbin kanta-asiakkaaksi, pääset nauttimaan eduista ja alennuksista, keräämään BobbiBointseja sekä kuulemaan uutuuksista ensimmäisten joukossa.

Kanta-asiakkaana kerrytät 5% Bointseja jokaisella yli 10€ ostoskerralla. Eli 10€ ostoksesta kertyy Bointseja 0,5€ edestä ja 80€ ostoksesta kertyy Bointseja arvoltaan 4€. Kertyneitä BobbiBointseja voi käyttää tilauksen yhteydessä maksamiseen.

Kanta-asiakkaana voit seurata tilauksia, hallita palautuksia, tarkistaa Boints -saldon ja historian. Voit myös selata toivelistaa, seurata odotuslistaa, käyttää saadun lahjakortin osissa ja seurata lahjakortin jäljellä olevaa aikaa ja saldoa, sekä muokata omia tietoja.

Kaikki rekisteröityneet asiakkaat kuuluvat automaattiseti BobbiPerheeseen ja pääsevät keräämään BobbiPointseja jokaisesta ostoksestaan. Antaessasi Bobbille sähköpostiosoitteesi ja luvan markkinointiin saat myös kuukausittaiset kanta-asiakastarjoukset. Liittymisetuna lähetämme sähköpostitse -5% alennuskupongin!

Kanta-asiakkuus on voimassa aina 12 kk viimeisimmästä tilauksesta. Yli 12 kk käyttämättömänä olleet tilit poistetaan automaattisesti.