Tuotemerkit

Täältä löydät tietoa bobbi.fi -verkkokaupassa myydyistä tuotemerkeistä. Bobbin valikoima kasvaa jatkuvasti ja etsimme kauppaan lisää tuotteita.

 

Zee.Dog

Zee.Dog on koirien lifestyle brandi, jonka tavoitteena on yhdistää koirat ja ihmiset. Zee.Dog suunnittelee ja tekee tuotteita, jotka helpottavat elämääsi ja tekevät koirastasi entistäkin siistimmän. 

 

Alien Flex

Alien Flex on Zee.Dogin koiran leluja valmistava brandi. Alien Flex valmistaa ulkoavaruudellisia leluja ja jokaisella lelulla on oma tarina. Tiesikö, että pehmolelut joilla on silmät auki ovat hyviksiä ja ne joiden silmät ovat puoliksi kiinni ovat puolestaan pahiksia. 

 

Dingo

Luonnonmukaisesti tuotettu koirien kuivaruoka edullinen kuivaruokasarja, joka on valmistettu Espanjassa. Dingo on vehnätön kuivaruoka sarja ja sisältää vaihtoehdon mm. pennuille, aktiivisille koiralle, tiineelle, ikääntyvälle koiralle, isolle tai kääpiökoiralle.

 

Bocados

Luonnonmukaisesti tuotettu koiran herkku sarja, joka on hypoallergeeninen, viljaton, maissiton, soijaton, eikä sisällä geenimanipuloituja ainesosia. Bocados on tuotettu Espanjassa ja sisältää Bocados herkkutikkujen lisäksi Bobbin suosituimman Moments koiran herkun. 

 

Natura diet

Luonnonmukaisesti tuotettu koiranruokasarja, joka on suurimmaksi osaksi myös hypoallergeeninen. Yksikään Natura diet ruokasarjan kuivaruoka ei sisällä viljaa eikä maissia. Erittäin laadukas ja ravintopitoinen ruoka koiran päivittäiseksi kuivaruoaksi.

 

West Paw

Erittäin kestävät ja luonnonkumista valmistetut täysin myrkyttömät koiranlelut. Monipuolinen valikoima aktivointileluja. West Paw on Yhdysvaltalainen koiratarvike merkki, jonka tavoitteena on valmistaa kestäviä koiratarvikkeita turvallisista materiaaleista.

 

Mhims

Koirien luonnonmukaisesti tuotettu märkäruokasarja. Täysin viljaton ja maissiton ruokasarja, joka on kypsytetty ainesosien omassa liemessä eikä ruokaan ole lisätty vettä. Tämän vuoksi Mhims ruoat ovat erittäin laadukkaita. Korkea lihapitoisuus ja vain luonnonmukaisia raaka-aineita.

 

Healsty

Healsty on norjalaisesta merilohesta valmistettu laadukas lohiöljy koiran lisäravinteeksi. Lohiöljy ylläpitää mm. koiran turkin, ihon, silmien ja nivelten terveyttä, se lisää oppimiskykyä ja vahvistaa vastustuskykä. Sopii kaiken ikäisille koirille.

 

Fetch & Follow

Koiran lifestyle brandi Itä-Lontoosta. Fetch & Follow valmistaa laadukkaita koiran ulkoilu- ja asumistuotteita. Kaikki tuotteet valmistetaan Englannissa paikallisilla käsityöläisillä ja myös paikallisista materiaaleista. Tuotteiden pakkaukset on kierrätys- tai biohajoavista materiaaleista.

Hiro + Wolf

Koirien lifestyle brandi Englannista. Hiro + Wolf tuotteet valmistetaan ja suunnitellaan Englannissa käsityönä, myös materiaalit tulevat Englannista. Erittäin laadukas koiratarvike merkki, jolle ominaista on värit ja eloisat printit. Hiro + Wolf on tuttu mm. Elle Decoration ja Living etc. lehdistä.

FuzzYard

Australialainen koirien lifestyle brandi, joka valmistaa edullisia koiran vaatteita, petejä, ulkoilutarvikkeita ja muita tarvikkeita. FuzzYard on trendikäs koiratarvike merkki, jonka valikoima uudistuu sesongeittain. Tuotteet ovat laadukkaita ja erittäin suosittuja ympäri maailman.

Milk & Pepper

Ranskalainen trendikäs ja laadukas koiratarvike tuotemerkki, joka valmistaa ulkoilutarvikkeita, koiran petejä ja vaatteita pääasiassa pienille koirille. Milk & pepperiltä löytyy myös Noox sarja, joka sisältää teknisiä vaatteita kaiken kokoisille koirille. Tuotteet on suunniteltu Ranskassa.