Tuotevalinnoissa painotetaan ja suositaan brändejä, jotka valmistavat tuotteensa ekologisesti – esimerkiksi pyrkimys minimoida hävikkiä. Bobbissa myytävät tuotteet tulee valmistaa eettisesti vahingoittamatta eläimiä tai ihmisiä, emme esimerkiksi hyväksy eläinkokeellisia tuotteita valikoimiimme.

Painotamme tuotevalinnoissa tuotteiden laatua, joka on myös yksi ekologisiin arvoihin perustuva päätös. Laadukas koiratarvike kestää käytössä ja leikeissä pitkään. Meillä on ollut ilo huomata, että esimerkiksi helposti rikki menevät pehmolelut ovat äärettömän kestäviä ja kestävät kovissa leikeissä jopa useita kuukausia täysin ehjänä. 

Valikoimastamme löydät koira-alan uutuuksia – uusia brändejä, kuoseja ja tuotteita. Seuraamme jatkuvasti koira-alan innovaatioita ja trendejä, joiden mukaan laajennamme valikoimaa. Valikoimamme ei kuitenkaan ole pelkkää uutuutta, vaan kaupasta voit löytää myös perinteisiä klassikoita, kuten nahkapantoja tai -taluttimia.

Bobbin valikoima rakennetaan asiakkaiden kanssa. Saamme jatkuvasti ideoita ja tietoa hankalasti löydettävistä tarvikkeista. Otamme nämä vinkit ilolla vastaan ja ryhdymme toimiin, löytääksemme ratkaisun ongelmaan. Bobbilla sinä saat todella vaikuttaa valikoimaan, ja kertoa meille minkälaisia tuotteita on hankala löytää. Vinkkaa tuote tai brändi laittamalla meille viestiä Instagramissa, Facebookissa tai sähköpostitse (bark@bobbi.fi).

Suosituimmat tuotteet

Best seller
14,90 23,90 
2,50 140,90 
2,50 49,90 
14,90 17,90