Bobbin ensimmäinen vuosi

Tänään tulee kuluneeksi vuosi siitä kun Bobbi avasi verkkokauppansa ovet ensimmäisen kerran. Bobbi avattiin 12.4.2019 jolloin yksi päätuotemerkeistämme oli Zee.Dog. Nyt vuoden jälkeen on ilo huomata, että valikoima on kehittynyt ja kasvanut siihen suuntaan mitä sinä asiakkaana olet toivonut. Synttäreiden kunniaksi olemme julkaisseet kauppaan Portugalilaisen Dashin, ja huomenna julkaisemme jotain todella ainutlaatuista käsityötä Norjasta. Pysy siis kuulolla ja kutsu kaverikin tutustumaan Bobbiin! 

Moni tätä julkaisua lukeva Bobbin laumalainen jännitti vuosi sitten kanssamme yhdessä kaupan avaamista. Vuodessa laumamme on kasvanut hurjasti, ja matkan varrelta olemme saaneet paljon erilaisia kuonoja seuraamaan Bobbin tarinaa. Jokainen kuono ja jokainen tassu on Bobbille tärkeä – varsinkin näinä poikkeuksellisina aikoina.

Bobbin takana työskentelee kaksi intohimoista verkkokauppiasta, joiden tavoitteena on parantaa ja monipuolistaa alan valikoimaa. Meillä on ilo ja kunnia edustaa samanhenkisiä yrityksiä Euroopasta ja maailmalta, joiden arvomaailma kohtaa Bobbin arvomaailman kanssa. Bobbin missiona on tarjota koirille ja koiran omistajille kestäviä tuotteita, joiden kehityksessä on mietitty myös itse käyttäjää eli koiraa.

Pienenä toimijana voimme kasvattaa varastoamme maltillisesti. Tämän vuoksi meillä ei ole isoja määriä tuotteita varastossamme, josta johtuen toimitusaikamme saattavat olla välillä normaalia pidempiä. Tällaisessa tilanteessa pyrimme parhaamme mukaan kommunikoimaan tiedon toimitus aikataulusta sinulle. Bobbin toimitusaika pyritään saamaan jokaisen tuotteen kohdalla 1-4 arkipäivään. Iloksemme olemme saaneet jo monen tuotteen osalta tämän toteutettua.

Kulunut vuosi on ollut mahtava teidän ihanien asiakkaiden ansiosta. Saamme monilta vinkkejä ja toiveita sellaisista tuotteista, joita olette etsineet pitkään ja näihin pyrimme parhaamme mukaan löytämään ratkaisun. Parasta mielestämme on seurata tuotteita käytössä, ja iloksemme monet teistä jakavat näitä Instagramin puolella.

Bobbi on verkkokauppa jokaiselle koiralle rodusta, iästä tai koosta riippumatta. Me haluamme olla alan edelläkävijä ja tarjota sinulle maailman uudet innovaatiot ja tuotteet. Tulevan vuoden aikana tarkoituksemme on myös kehittää kissoille tarkoitettua valikoimaa, sillä onhan Bobbi tarkoitettu myös cooleille kissoille! 

Loppuun haluamme paljastaa ison uutisen. Nimittäin tämän vuoden lopulla Bobbi avaa ensimmäisen myymälänsä! Arvaatko minne? Myymälämme tulee toimimaan pääasiassa nouto myymälänä, mutta mikäli kysyntää riittää niin aukioloaikoja pidennetään sen mukaisesti. Tarkkaa ajankohtaa emme vielä tiedä – seuraamme tilannetta ja ilmoitamme tästä lähempänä. Sen verran osaamme kertoa, että ajankohta on aikaisintaan syksyllä. 

One thought on “Bobbin ensimmäinen vuosi

Vastaa